top of page

Voor wie kan shiatsu nuttig zijn?

Shiatsu is bedoeld voor iedereen die zich even wenst te ontspannen, weg van alle drukte.

 

 

Relaxatie door aanraking, een soepeler en gezonder lichaam door een shiatsu-behandeling  maakt een sessie voor iedereen  tot het ultieme middel om terug bij de bron van het leven te komen en dit voor jong en oud.

 

Een shiatsu behandeling  is veelal een (dynamische) massage waar met meridianen wordt gespeeld. De massage gaat over de kleren heen en wordt door personen als  heel prettig en ontspannend ervaren.

Onze opgroeiende kinderen ontsnappen ook niet aan de drukte. Ze ervaren vele prikkels uit de omgeving en hebben nood aan tot rust komen.  De beleving van een massage is een ‘happy feeling’ moment met positieve effecten op concentratie en gemoedsrust. Het  brengt hen naar een wereld waarin ze even kunnen wegdromen en zo de batterijen weer opladen.


Ook voor onze adolescenten is de massage heel deugddoend!

Massage heeft effect op lichaam én  geest. Het is even loskomen van alle dingen waar ze mee bezig zijn. Leren voelen hoe het is om ontspannen en relaxed te zijn en  even bevrijd van alle druk, denken we maar aan examens, sociale media,…   Na de massage voelen ze zich als herboren, heel relaxed en  ontspannen!

 

 

Voor de actieve generatie: een moment voor zichzelf , een beetje me-time in ons soms zo haastig samen-leven  en samenleving. Als pure relaxatie of als ondersteuning bij emotionele of lichamelijke klachten.

 

Voor de plus-generatie: typische klachten zoals stramheid, minder beweeglijkheid, minder weerstand, …. kunnen wat verzacht worden met shiatsu. Het geeft rust en ontspanning en is aangenaam en deugddoend om te ervaren.

bottom of page